Kom jij werken voor Lesloods 15?

Ben jij een student op de HZ University of Applied Sciences én vind je het leuk om bijles te geven aan middelbare scholieren?
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Stuur snel een mailtje naar info@lesloods15.nl voor jouw sollicitatie en dan nemen wij contact met jou op!

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij als Lesloods 15 bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van uitleg geven, plannen en samenwerken. Dit kun je bij ons door online les te geven aan de middelbare scholieren. Hiermee kun je de vrije studiepunten voor HZ Personality verdienen, je kunt zelf aangeven voor hoeveel EC je dit graag wilt doen (1,25, 35 uur/2,5 EC, 70 uur). De uren die je voor Lesloods 15 besteed worden automatisch geregistreerd.

Voordat je les gaat geven ontvang je een handleiding met de tips en tricks waarin de werkwijze van Lesloods 15 staat. Hierdoor creëren wij een gelijkwaardige bijscholing voor iedereen. 

Wat verwachten wij van jou?

Lesloods 15 verwacht van jou dat: 

  • Je met respect omgaat met de leerlingen 
  • Je beschikbaarheid tijdig doorgeeft 
  • Je op tijd aanwezig bent voor je les 
  • Je voorbereid een les geeft 
  • Je actief lesgeeft  
  • Bij vragen contact opneemt met Lesloods 15  

Hoe gaan wij te werk?

Voordat je daadwerkelijk les gaat geven krijg je een profiel  op ons platform. Hierin stel je jezelf voor en vertel je in welke vakken je les wilt geven, ook geef je jouw beschikbaarheid op. Leerlingen kunnen jou namelijk kiezen aan de hand van jouw profiel en maken zo ook een afspraak om de bijles in te plannen. 

Steeksproefsgewijs krijgt de leerling een evaluatieformulier toegestuurd en vult deze in. Zo krijg jij feedback op waar je verbeterpunten liggen en word je een steeds betere lesgever! Ook voeren wij steekproefsgewijs een controle uit op de lessen die gegeven worden, dit doen wij door bij een willekeurige les aanwezig te zijn. De lessen worden gegeven via MS Teams en dat kan vanuit huis gedaan worden. Dit geeft jou en de leerling de mogelijkheid om je scherm te delen en goed met elkaar te communiceren.