Wat kan Lesloods 15 voor uw school betekenen?

Lesloods 15 biedt een platform aan met de mogelijkheid om bijscholing te krijgen voor uw middelbare school leerlingen gegeven door hbo– studenten van HZ University of Applies Sciences. Deze bijscholing zal volledig online en 1 op 1 plaatsvinden om zo de veiligheid voor uw leerlingen te waarborgen in verband met het COVID-19 virus. Om uw leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden bieden wij het volgende aan: 

  • Bijscholing in een onderwerp of vak naar keuze 
  • Begeleiding bij het maken van huiswerk 
  • Helpen met het plannen van schoolwerk 

Bijscholing op een onderwerp/vak

Dit houdt in dat er voor iedere leerling individueel gekeken zal worden naar de behoeften van de leerling en de aandachtspunten die hierbij horen. De perfecte match met een hbo-student zal gemaakt worden om zo het beste uit de leerling én student omhoog te halen.  

Huiswerk maatje

Wanneer er gekozen wordt voor een huiswerk maatje zal een hbo-student de leerling gaan begeleiden in het efficiënt maken van huiswerk en/of leerwerk. Dit kan door de leerling kennis te laten maken met verschillende leer of- zoek strategieën, maar ook door samen goed naar het huiswerk te kijken en hiermee actief bezig te zijn 

Helpen plannen

Tijdens de ‘helpen plannen’ bijscholing zal er gekeken worden naar de kern van het probleem, hoe komt het dat de leerling slecht is in plannen? Vanuit de kern zal dit probleem worden aangepakt om zo een goede start te maken met het plannen. Ook zal hierbij  gekeken worden naar de behoefte van de leerling tijdens en na het plannen zodat er gezocht kan worden naar een strategie of manier om dit te verbeteren.  

Pakketten & Prijzen

Lesloods 15 heeft verschillende pakketten speciaal voor scholen ontworpen om zo uw leelingen zo goed en goedkoop mogelijk te voorzien van de juiste begeleiding op het gebied van bijscholing, huiswerk of planning.

Wilt u meer weten over deze pakketten?
Neem dan contact met ons op en dan vertellen wij u hier graag meer over.

Hoe werkt het?

Scholen die een samenwerking aan gaan met Lesloods 15 nemen een pakket af.

Een pakket bestaat uit een aantal lesuren. Elk lesuur heeft zijn eigen licentiecode die verstrekt kan worden aan de leerlingen. Hiermee krijgen de leerlingen toegang tot een account op de website.

Met het account kun je als leerling uit een overzicht van verschillende bijlesstudenten de meest geschikte student uitkiezen. Vervolgens kunnen ze een timeslot selecteren in de agenda van de gekozen student. Daarna krijgen ze een mail met met de bevestiging van de ingeplande les en daarbij ook de instructie om de les te kunnen volgen.

Vervolgens maak je kennis met een student van de HZ die jou gaat helpen met je studieloopbaan. 

Wat zijn de spelregels voor de studenten?

HZ studenten dienen zich ten allen tijden te houden aan de gemaakte tijdafspraak, wederzijds wordt dit ook verwachtEr wordt van zowel de leerling als begeleidend student verwacht zich maximaal in te zetten tijdens de lessen. Verder dienen zij op een respectvolle manier met elkaar om te gaan om zo de beste kwaliteit te waarborgenLeerlingen kunnen bij klachten direct contact zoeken op de website van Lesloods 15.