Bijles nodig?

Heb jij ook bijles nodig? Wij van Lesloods 15 kunnen jou helpen.
Samen met studenten van de HZ bieden wij jou een begeleiding op maat aan. Om kwaliteit voor jullie te waarborgen zullen alle lessen 1 op 1 plaatsvinden. De lessen worden online gegeven en duren 50 minuten per les. Om jou zo goed mogelijk te helpen bieden we je het volgende aan: 

  • Bijscholing op een onderwerp/vak naar keuze
  • Begeleiding bij het maken van je huiswerk
  • Helpen met het plannen van schoolwerk 

Bijscholing op een onderwerp/vak

Heb jij behoefte aan extra begeleiding op een specifiek vak of onderwerp? Dan staan wij voor jou klaar! Samen met de HZ student ga jij dieper in op de stof waar in de les geen tijd voor is. Zo gaan wij samen voor het beste resultaat.  

Huiswerk maatje

Kies jij liever voor een huiswerkmaatje? Ook dan helpen we je verder! Samen met de HZ student ga je het huiswerk van een week, of langere periode, doorlopen. Samen gaan jullie zo efficiënt en goed mogelijk de opdrachten maken en vragen kun je op deze manier direct stellen. Verder heeft de HZ student altijd handige tips voor jou tijdens het huiswerk maken of leren, waardoor het allemaal een stukje gemakkelijker wordt.  

Helpen plannen

Ligt plannen jou niet zo? Dan helpen wij jou hier graag mee! Onze HZ studenten zijn ervaren planners en zullen jou een zetje in de goede richting geven. Samen kijken jullie naar jouw rooster, opdrachten en toetsen van de komende periode en maken een planning. Hierbij geeft de HZ student jou tips en tricks over hoe je deze planning het beste kunt toepassen.  

Hoe gaan wij te werk?

Op onze website krijg je een overzicht van onze bijles studenten te zien. Hier kies jij jouw best passende bijles student uit waarmee jij komende tijd samen gaat werken aan jouw skills. Nadat je jouw student gekozen hebt maak je een afspraak in de kalender. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en een uitnodigingsmail van jouw student om samen via MS Teams de les te volgen. Heb je interesse? Stuur dan snel een mail naar info@lesloods15.nl.  

Maar hoeveel kost dat mij nou?

Bij Lesloods 15 kan jij bijles volgen via school of particulier.  

Dit houdt in dat er scholen bij ons zijn aangesloten die jou gratis of tegen een hele lage prijs bijles kunnen laten volgen. Vraag na of jouw school hieraan meedoet, anders kan het altijd nog particulier.  

Particulier houdt in dat je zelf de bijlessen betaalt. Wanneer jij interesse hebt stuur je ons een mail en bespreken we de mogelijkheden. Als jij besluit echt bijles te gaan volgen bij Lesloods 15 krijg jij je persoonlijke inloggegevens voor het platform. Waarna jij je perfecte student kan uitzoeken.  

Prijs:

Particulier betaal je €15 (inclusief BTW) per les van 50 minuten.  

Stichting Leergeld Walcheren:

Ook hebben wij een goede samenwerking met Stichting Leergeld Walcheren.

Leergeld wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Zij zijn er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Stichting Leergeld is er voor gezinnen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. 
Valt u hieronder dan kunt u een aanvraag doen voor ondersteuning.

Meer informatie?
Klik op het logo.