Mag ik wat vragen?

Onze meest gestelde vragen

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit?

Door steekproefsgewijs tijdens de lessen te evalueren wordt de kwaliteit van de lessen gemeten. Hierbij kan er achteraf om feedback gevraagd worden om zo de kwaliteit te blijven optimaliseren.

Hoe kan het dat jullie prijs zo laag is?

Studenten van de HZ verdienen bij ons hun vrije studiepunten die zij ieder schooljaar moeten halen door bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Daardoor kunnen wij de kosten zo laag houden en op een betaalbare manier bijlessen geven.

Waarom geven jullie alleen online les?

Omdat er op dit moment nog steeds een pandemie heerst, is het niet verantwoord om dit risico te nemen. Ondanks het online is kan er via MS Teams, Skype of FaceTime goed uitgelegd worden en is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Wel geven wij lessen op diverse middelbare scholen in Zeeland, benieuwd of jouw school hieraan meedoet? Neem dan even contact op met ons of met je eigen school.

Hoe plan ik een les in?

Door op de website naar het knopje ‘Mijn bijlessen’ te gaan kun je het vak selecteren waarin jij bijles wilt. Daarna zie je de bijpassende studenten. Door op de student te klikken kun je de beschikbaarheid zien, erop klikken en je les inplannen.

Hebben jullie korting?

Regelmatig maken we gebruik van kortingscodes of leuke acties, wil je op de hoogte blijven van deze kortingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram @lesloods15.