De doorstart van Lesloods 15

Ingeschreven bij de KvK

 

Op 25 februari hebben wij de keuze gemaakt om Lesloods 15 voort te zetten tot een volwaardig bedrijf. In dit blog vertellen we jullie graag meer over het proces en de veranderingen die het met zich meebrengt.

Student Company

In september begonnen we het traject Student Company met acht studenten van zes verschillende opleidingen: HRM, Communicatie, Commerciƫle Economie, Finance & Control, Bedrijfskunde en Sportkunde. Ieder van zich was dermate intrinsiek gemotiveerd om zich in te zetten voor het succes van Lesloods 15.

Hoe verder?

In januari kwam het einde van Student Company steeds dichterbij, in deze periode hebben wij ons georiƫnteerd op de mogelijkheden betreft een doorstart. Na wat onderzoek bleek de marktvraag nog steeds dusdanig groot dat wij hebben besloten om door te gaan met Lesloods 15. Ook heeft iedereen voor zichzelf gekeken of zij/hij ook mee wou gaan in de doorstart, hier hebben twee medestudenten besloten om niet door te gaan met Lesloods 15.

Inschrijven KvK

Omdat de liquidatie steeds dichterbij kwam was het belangrijk om nu echt stappen te gaan ondernemen. De laatste week van februari hebben we een afspraak gemaakt bij de KvK en hebben we alle zes onze handtekening gezet. Vanaf nu zal Lesloods 15 verder gaan als VOF, samen met Cindy, Didianne, Dylan, Jeffrey, Joep en Ouassim.
Samen gaan wij verder aan de slag om het onderwijs een handje te helpen en zo ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Groeten,
Team Lesloods 15.