Behoefte aan een huiswerkmaatje?

Heeft uw zoon of dochter online les en behoefte aan een maatje om huiswerk mee te maken kan maken? Of heeft hij/zij net wat extra uitleg nodig dan wat hij op school krijgt? Dan kunnen onze studenten daar een handje helpen.

Samen met studenten van de HZ bieden wij uw zoon of dochter een begeleiding op maat aan. Om kwaliteit voor jullie te waarborgen zullen alle lessen 1 op 1 plaatsvinden. De lessen worden online gegeven en duren 50 minuten per les. Om zo goed mogelijk te helpen bieden we het volgende aan: 

  • Bijscholing op een onderwerp/vak naar keuze
  • Begeleiding bij het maken van huiswerk
  • Helpen met het plannen van schoolwerk 

Bijscholing op een onderwerp/vak

Onze bijles studenten zijn specialisten in reken, taal en spelling. Maar natuurlijk zijn de andere vakken ook geen probleem. Heeft u hierover vragen? stuur dan een mail naar info@lesloods15.nl

Huiswerk maatje

Heeft uw zoon of dochter online les en moet er veel thuis gedaan worden of komt u zelf handen te kort? Dan kan een huiswerk maatje een goede uitkomst zijn voor u. 

Samen met de student wordt er gekeken naar wat de docent voor huiswerk heeft opgegeven. Vervolgens gaan ze samen aan de slag om de opdrachten zo goed mogelijk te maken en kunnen eventuele vragen meteen worden gesteld op een laagdrempelige manier.

Verder heeft de HZ student altijd handige tips voor tijdens het huiswerk maken of leren, waardoor het allemaal een stukje gemakkelijker wordt.  

Helpen plannen

Onze HZ studenten zijn ervaren planners en zullen een zetje in de goede richting geven. Samen kijken jullie naar het huiswerk en de opdrachten, eventueel spreekbeurten en boekbesprekingen van de komende periode en maken een planning. Hierbij geeft de HZ student tips en tricks over hoe uw zoon of dochter deze planning het beste kan toepassen.  

Wist u dat?
Lesloods 15 ook een speciale planner heeft ontworpen?
Bekijk deze snel op onze acties pagina

Hoe gaan wij te werk?

Op onze website krijgt u een overzicht van onze bijles studenten te zien. Hier kiest u de best passende bijles student uit. Nadat u de student gekozen heeft maakt u een afspraak in de kalender. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail en een uitnodigingsmail van de student om samen via MS Teams de les te volgen. Heeft u interesse? Stuur dan snel een mail naar info@lesloods15.nl.  

Tarieven

Bij Lesloods 15 hebben we een bijles tarief van €15,-

Speciaal voor basisschool leerlingen willen wij een korting hanteren van €2,50 euro. U betaald dus 12,50 per les i.p.v. €15.

Wilt u aanspraak maken op deze korting? Stuur dan een mail naar cindy@lesloods15.nl
U krijgt de kortingscode dan zo snel mogelijk toegestuurd zodat u deze kan gebruiken bij het afrekenen.

Stichting Leergeld Walcheren:

Ook hebben wij een goede samenwerking met Stichting Leergeld Walcheren.

Leergeld wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. Zij zijn er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Stichting Leergeld is er voor gezinnen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. 
Valt u hieronder dan kunt u een aanvraag doen voor ondersteuning.

Meer informatie?
Klik op het logo.